Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Ducati Hyperleggera | Motorcycle Design Project

 

Το εικονιζόμενο project έχει σχεδιαστεί από τον Claudio Dominicali ο οποίος δήλωσε : "Δουλεύουμε σε ένα υπερελαφρύ πρωτότυπο, το οποίο θα εφοδιάζεται με δικίλυνδρο μηχανικό σύνολο."
 
      Η όλη ιδέα για το Hyperleggera είναι να προκαλεί τα βλέμματα ακόμη και στατικό...
Η κατεύθυνσή του είναι Fun-bike με όμορφες δίχρωμες επιλογές και  πλαίσιο τύπου Trellis. 
Το μπροστινό μέρος χαρακτηρίζεται από επιθετικότητα, με τους έξυπνα σχεδιασμένους καθρέφτες με ενσωματωμένα φλας καθώς και το πολύ εύστοχα τοποθετημένο μπροστά φανάρι.
               
             Το πλαίσιο είναι "δανεισμένο" από την σειρά Monster.Μισό fairing αφήνει τις λεπτομέρεις να φαίνονται χωρίς να τις υπερκαλύπτει, το οποίο διαθέτει και το ζεύγος των αεραγωγών.
 Το τελικό της εξάτμισης είναι έξυπνα "κρυμμένο κον΄τα και κάτω από τον κινητήρα.Το ρεζερβουάρ διαγράφεται "μυώδες" με όμορφες γραμμές και νεύρα να το διατρέχουν.Το πίσω μέρος έχει θέση για συνεπιβάτη η οποία συνεχίζεται από μία πολύ αεροδυναμική ουρά.Οι χειρολαβές του συνεπιβάτη είναι έξυπνα τοποθετημένες-κρυμμένες στο υποπλαίσιο.


           Το Hyperleggera φέρεται σύμφωνα με τις φήμες να "προικίζεται" με : Ohlins 43 mm πλήρως ρυθμιζόμενο μπροστινό, 320mm εμπρός δίσκοι με 4-πίστονα φρένα, πλήρως ρυθμιζόμενη πίσω ανάρτηση Ohlins και 5άκτινες ζάντες σχήματος "Υ". Οι κινητήρες του 696 και 796 διατίθονται για να εφοδιάσουν το Project.Το συνολικό βάρος δεν θα ξεπερνάει τα 145 κιλά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.