Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Ανάκληση μοτοσικλετών YAMAHA ΥBR 250

   Από την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώθηκε η ανάκληση 400 περίπου μοτοσικλετών μοντέλου YAMAHA ΥBR 250...


...με αριθμό πλαισίου προγενέστερο του RG021-010000. Η ανάκληση αφορά στο ενδεχόμενο οι δύο συνδετικοί ράβδοι του μοχλικού της πίσω ανάρτησης να υποστούν ράγισμα ή θραύση εξαιτίας της πιθανής αδυναμίας τους να περιστραφούν ελεύθερα γύρω από τα σημεία έδρασής τους. Η πιθανή αδυναμία ελεύθερης περιστροφής των ράβδων είναι αποτέλεσμα εισροής νερού και ακαθαρσιών στην επίμαχη περιοχή.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω δικύκλων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα συμβεβλημένα συνεργεία του δικτύου YAMAHA σε όλη την Ελλάδα, για να ....αντικατασταθούν το ψαλίδι και οι συνδετικοί ράβδοι της πίσω ανάρτησης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση

Το πρόγραμμα ανάκλησης εκτελεί η εταιρεία YAMAHA MOTOR CO. σε συνεργασία με τους εθνικούς διανομείς, και συγκεκριμένα στην Ελλάδα με τη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., και τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί στην Ελλάδα καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. στα τηλέφωνα 210 6293595, 585.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.